за нас

Ландшафт Проект ЕООД е създадена през 2005г. с идеята да направи света по-красив!

Каква е нашата дейност?

Ландшафт Проект ЕООД извършва услуги в областта на озеленяването и ландшафтната архитектура. Дружеството е създадено, за да осигури на клиентите си пълен спектър от ландшафтно архитектурни дейности, като акцентира върху елементите от креативния дизайн, ландшафтната екология и развитието на културният ландшафт.

В какво се състои работата ни?

Работата ни, както в България, така и в чужбина допринася за създаването на комфортна среда, съчетавайки много култури и етноси в себе си. Разнообразният екип от професионалисти включва експерти, които успяват да създадат дизайн, надграждайки и развивайки работата на останалите специалисти като архитекти, геодезисти и инженери.

Защо да изберете нас?

Вече повече от 10 години се стремим да удовлетворяваме желанията на клиентите, работим с утвърдени специалисти и държим на прецизността в изпълнението на нашата работа. В проектите си залагаме на уникален дизайн, съобразен със средата, комфорт и практичност.

  • Едно от нещата, за които съм сигурна е, че можем да доставим повече вдъхновение и предизвикателства в живота на хората. Ние искаме те да са в състояние да прегърнат неочакваното.

    Заха Хадит, Архитект

Нашата дейност

Предпроектни проучвания

Изготвяне на устройствени планове

и инвестиционни проекти

Съгласуване на проектната документация

в съответните институции

Нашите възможности

инвестиционно проектиране
0%
устройствено планиране
0%
консултантска дейност
0%
експертна дейност
0%